Строителство Ремонт Довършителни дейности Недвижими имоти Строителство 2 Ремонт 2 Довършителни дейности 2 Недвижими имоти 2
Анкета
Начало
КАК РАЗБРАХТЕ ЗА НАС?


СЕРТИФИКАТИ

ЗДРАВЕЙТЕ
Добре дошли в интернет страницата на строителна фирма Катани Инженеринг.
Тук можете да намерите, както информация за фирмената история, така и услугите, които предлагаме. Наред с това, може да разгледате снимки на наши, завършени обекти, както и да споделите бъдещите си цели и планове, които Ние, екипът на фирмата качествено и коректно ще осъществим в желания от Вас срок.


ИСТОРИЯ И ЦЕЛ
Строителна фирма „Катани Инженеринг“ започва своята дейност през 2007 година наследявайки 10 годишния опит и екип на действащата дотогава фирма ЕТ „ ПИКС Хр.Катански“. От тогава насам „Катани Инженеринг“ ООД реализира над 50 строителни обекта във всички краища на София и страната с 100% успеваемост при издаването им. За основни дейности са посочени довършителните работи на апартаменти, къщи, търговски и административни сгради, изграждането на цялостни елктроинсталации и ВиК, както и посредничество при покупко-продажба и наем на недвижими имоти (жилищни, търговски, офиси, индустриални площи и земя).

„Катани Инженеринг“ ООД разполага с необходимите знания, умения и оборудване, за да удовлетвори желанията и целите на Нашите клиенти. Качеството винаги е бил пръв приоритет за нас и никога няма да направим компромис с него. Това, съчетано с желанието, вниманието и коректността към всеки един клиент ни прави сигурен партньор при избора на жилище за Вас и Вашето семейство, офис за бизнеса и осъществяването на всякакви видове строителни дейности.


Вашата цел, е вече Наша, споделете ни я !!!

„Катани Инженеринг“ ООД

  Катани Инженеринг • Създадено от InnoVision Дизайн